Rotsen

  • fluisterstilRots03-1
  • fluisterstilRots02
  • fluisterstilRots01

Fluisterstil is het concept van de Akoestiekfabriek waar de natuur en de werkplek elkaar ontmoeten. Prachtige natuurlijke en akoestische objecten die samen een fantastisch effect geven aan het kantoor en aan het werken. Wie wil er nu niet werken in het bos?

Fluisterstil rotsen zijn een leuke manier om een interieur wat meer levendigheid te geven. De verschillende maten zorgen samen voor een speelse uitstraling die ondertussen zorgt voor een betere akoestiek in de ruimte. De verschillende maten en kleuren zijn naar wens te combineren en met accessoires te versieren.

Fluisterstille oplossingen op kantoor

 

Natuurvezels

Onze akoestische dekens zijn gemaakt van natuurvezels. Deze zijn 100% eco-friendly. Mocht een Fluisterstil-object aan vervanging toe zijn dan komen wij ze bij u ophalen waarna de dekens worden verwerkt tot compost. Zo maken onze bomen nieuwe bomen.

Doordat natuurvezels een milieuvriendelijk productieproces hebben, bieden zij een goed alternatief voor steenwol of akoestische melaminedekens. Die qua productieproces en afval vele malen schadelijker zijn voor onze planeet.

wij gebruiken 100% eco friendly materialen

 

De Fluisterstil-rots wordt geproduceerd met formaldehyde-arm hout.

Vertel anderen hier over

Neem contact op

Techniek afdeling

Om het effect van slechte akoestiek tegen te gaan absorbeert ons product geluidsgolven. En dan met name de geluidsgolven van spraak die tussen de 100 Hz en 3000 Hz liggen (zie grafiek). In de grafiek zie je ook de absorptiewaarde van tapijt. Tapijt en ook gordijnen geven de ruimte een warmere klankkleur omdat zij enkel hoge frequenties absorberen. Een warmere klankkleur geeft een ronder geluid, maar helpt niet bij het aanpakken van vermoeidheid en ziekte.

Omdat wij juist de spraakfrequenties aanpakken levert dat ons product de hoogst mogelijke Absorptie Waarde (AW) op van 1,2.

fluisterstil, aw waarde

 

Afmetingen
Hoogte x Breedte 800 x 1600 mm
650 x 1400 mm
500 x 1200 mm
Dikte
Dikte paneel 200 mm
Certificatie
100% FCS Formaldehyde arm

 rots, fluisterstil

Akoestiek met een groen hart
46