Bricks

 • bricks05
 • bricks04
 • bricks03
 • bricks02
 • bricks01

De akoestische bureaudivider kan uitgevoerd worden in 5 of 12 cm dik. Om mannelijk stemgeluid goed te dempen, is de 12 cm dikke uitvoering perfect. De akoestische bureaudivider is dubbelzijdig uitgevoerd met geprinte doeken met pees gespannen die verwisselbaar zijn. De akoestische vulling is gemaakt van natuurvezels.

Bricks akoestische bureaudivider

De akoestische bureaudivider heeft de volgende eigenschappen:

 • In nagenoeg elke maat te maken.
 • Dubbelzijdig te gebruiken.
 • Volledig naar smaak te maken door print of effen stof.
 • Gemaakt van 100% FSC hout.
 • Akoestische dekens zijn gemaakt van natuurvezels.
 • Het houten buitenframe kan helemaal naar wens gemaakt worden. White wash, beitsen, olieën: noem het maar op.
 • Bricks zijn Circulair aan te bieden.

Natuurvezels

Onze akoestische dekens zijn gemaakt van natuurvezels. Deze zijn 100% eco-friendly. Mocht een Brick aan vervanging toe zijn dan komen wij ze bij u ophalen waarna de dekens worden verwerkt tot compost. Zo maken onze bomen nieuwe bomen.

Doordat natuurvezels een milieuvriendelijk productieproces hebben, bieden zij een goed alternatief voor steenwol of akoestische melaminedekens. Die qua productieproces en afval vele malen schadelijker zijn voor onze planeet.

Onze Bricks akoestische bureaudividers zijn gemaakt met 100% eco friendly natuurvezels

 

Sfeer wisselen

Op het doek van de Bricks is fotografie erg geschikt. Na de beeldkeuze wordt het akoestisch materiaal onzichtbaar in de brick geplaatst. Het mooie van dit systeem is dat het kunstwerk een blijvend object is dat desgewenst aangepast kan worden. Wij beschikken over een grote hoeveelheid panoramische foto's.Voorbeelden van onze Bricks akoestische bureaudividers in actie

 

Als u in uw pand meerdere bricks plaatst met dezelfde maat, dan kunt u regelmatig het doek verwisselen waardoor uw ruimte iedere keer een andere uitstraling heeft. Het wisselen van een doek is erg eenvoudig. 

Bricks kunnen nagenoeg in elke gewenste maat besteld worden. Een montagehandleiding kunt u hier downloaden.

 

Vertel anderen hier over

Neem contact op

Techniek afdeling

Om het effect van slechte akoestiek tegen te gaan absorbeert ons product geluidsgolven. En dan met name de geluidsgolven van spraak, dat tussen 100 Hz en 3000 Hz ligt (zie grafiek). In de grafiek zie je ook de absorptie waarde van tapijt. Tapijt en ook gordijnen geven de ruimte een warmere klankkleur omdat zij enkel hoge frequenties absorberen. Een warmere klankkleur geeft een ronder geluid, maar helpt niet bij het aanpakken van vermoeidheid en ziekte.

Omdat wij juist de spraak frequenties aanpakken levert dat ons product de hoogst mogelijke Absorptie Waarde (AW) op van 1,2.

Grafiek van de absorptie waarde van onze Bricks akoestische bureaudividers

 

Afmetingen
Elke maat mogelijk  
Dikte
Dikte paneel 120 mm
Certificatie
100% FCS B1-gecertificeerd

 Schematisch overzicht van onze Bricks akoestische bureaudividers

Akoestiek met een groen hart
48