Heggen

  • fluisterstilHeg01-2
  • fluisterstilHeg03
  • fluisterstilHeg02

Fluisterstil is het concept van de Akoestiekfabriek waar de natuur en de werkplek elkaar ontmoeten. Prachtige natuurlijke en akoestische objecten die samen een fantastisch effect geven aan het kantoor en aan het werken. 

De Fluisterstil-heg is een kleurrijke afscheiding met een natuurlijke uitstraling. De heg is door zijn hoogte op veel verschillende plekken in te zetten en geeft een afscheiding zonder een opgesloten gevoel te creëren, omdat je er zonder problemen overheen kan kijken. 

Samen met de andere producten uit de Fluisterstil serie kunt u een leuke, natuurlijke sfeer creëren in uw kantoorruimte.


Heggen zijn Circulair aan te bieden.

Fluisterstille oplossingen voor op kantoor

 

Natuurvezels

Onze akoestische dekens zijn gemaakt van natuurvezels. Deze zijn 100% eco-friendly. Mocht een Fluisterstil-object aan vervanging toe zijn dan komen wij ze bij u ophalen waarna de dekens worden verwerkt tot compost. Zo maken onze bomen nieuwe bomen.

Doordat natuurvezels een milieuvriendelijk productieproces hebben, bieden zij een goed alternatief voor steenwol of akoestische melaminedekens. Die qua productieproces en afval vele malen schadelijker zijn voor onze planeet.

Wij gebruiken 100% eco friendly materialen

 

Het formaldehyde arme hout is in verschillende kleuren verkrijgbaar en customizable met accessoires die naar wens in de gaten gedrukt kunnen worden.

Vertel anderen hierover

Neem contact op

Techniek afdeling

Om het effect van slechte akoestiek tegen te gaan absorbeert ons product geluidsgolven. En dan met name de geluidsgolven van spraak die tussen de 100 Hz en 3000 Hz liggen (zie grafiek). In de grafiek zie je ook de absorptiewaarde van tapijt. Tapijt en ook gordijnen geven de ruimte een warmere klankkleur omdat zij enkel hoge frequenties absorberen. Een warmere klankkleur geeft een ronder geluid, maar helpt niet bij het aanpakken van vermoeidheid en ziekte.

Omdat wij juist de spraakfrequenties aanpakken levert dat ons product de hoogst mogelijke Absorptie Waarde (AW) op van 1,2.

fluisterstil, aw waarde

 

Afmetingen
Hoogte x Breedte 900 x 1400 mm
Dikte
Dikte materiaal 150 mm
Certificatie
100% FCS Formaldehyde arm

 

Akoestiek met een groen hart
73