Soundless

  • soundles04
  • soundles03-1
  • soundles02

Speciaal ontwikkelde wandelementen met een geweldige akoestische werking.

Soundless akoestisch wandelement
 
De Soundless panelen worden standaard uitgevoerd in 60 x 60 cm en zijn gemaakt van formaldehyde-arm en 100% FSC-hout.
 
De Soundless panelen worden uitgevoerd in 3 diktes: 30, 60 en 120 mm dik. De Soundless is gevuld met ecologisch akoestisch materiaal van natuurvezels. Soundless wordt afgedekt met een fotodoek met akoestische eigenschappen. Dit doek is uitgevoerd met siliconenpees waardoor je de doekjes van de Soundless panelen iedere keer kunt verwisselen voor een ander uiterlijk.

Soundless panelen zijn Circulair aan te bieden.

Natuurvezels

Onze akoestische dekens zijn gemaakt van natuurvezels. Deze zijn 100% eco-friendly. Mocht een Brick aan vervanging toe zijn, dan komen wij ze bij u ophalen waarna de dekens worden verwerkt tot compost. Zo maken onze bomen nieuwe bomen.

Doordat natuurvezels een milieuvriendelijk productieproces hebben, bieden zij een goed alternatief voor steenwol of akoestische melaminedekens. Die qua productieproces en afval velen male schadelijker zijn voor onze planeet.

Soundless is gemaakt met 100% eco friendly natuurvezels

Soundless kan uitgevoerd worden in nagenoeg elke kleur die je wenst en zelfs een foto is mogelijk. Voor het wisselen van een doek kunt u hier een montagehandleiding downloaden.

Speciaal ontwikkelde wandelementen met een geweldige akoestische werking.

 

De Soundless panelen worden standaard uitgevoerd in 60 x 60 cm en zijn gemaakt van formaldehyde-arm en 100% FSC hout.

 

De Soundless panelen worden uitgevoerd in 3 diktes: 3, 6 en 12 cm dik. De Soundless is gevuld met ecologisch akoestisch materiaal van natuurvezels. Soundless wordt afgedekt met een fotodoek met akoestische eigenschappen. Dit doek is uitgevoerd met siliconenpees waardoor je de doekjes van de Soundless panelen iedere keer kunt verwisselen voor een ander uiterlijk.

 

Soundless kan uitgevoerd worden in nagenoeg elke kleur die je wenst en zelfs een foto is mogelijk.

- See more at: http://www.akoestiekfabriek.nl/oplossingen/soundless/#sthash.pyj6N2OG.dpuf

Vertel anderen hier over

Neem contact op

Techniek afdeling

Om het effect van slechte akoestiek tegen te gaan absorbeert ons product geluidsgolven. En dan met name de geluidsgolven van spraak die tussen de 100 Hz en 3000 Hz liggen (zie grafiek). In de grafiek zie je ook de absorptiewaarde van tapijt. Tapijt en ook gordijnen geven de ruimte een warmere klankkleur omdat zij enkel hoge frequenties absorberen. Een warmere klankkleur geeft een ronder geluid, maar helpt niet bij het aanpakken van vermoeidheid en ziekte.

Omdat wij juist de spraakfrequenties aanpakken levert dat ons product de hoogst mogelijke Absorptie Waarde (AW) op van 1,2.

Grafiek van de absorptie waarde van onze Soundless wandelementen

 

Afmetingen
Hoogte x Breedte 500 x 500 mm
Dikte
Diepte paneel 30, 60, 120 mm
Certificatie
100% FCS B1-gecertificeerd

 Schematisch overzicht Soundless wandelementen

Akoestiek met een groen hart
53