Trees

  • BeeldBerkenbos03_BW-1
  • BeeldBerkenbos02_BW-1
  • BeeldBerkenbos01_BW-2

Deze akoestische oplossing is de manier om de natuur in uw kantoor te halen. Maar dan ook echt. De akoestische panelen worden bedekt met echte berken. De berken creëren een uniek landschap, zonder herhaling of patroon. 

Één achterpaneel is 2800 mm hoog bij 1200 mm breed en sluiten naadloos aan. De berken creëren een uniek landschap, zonder herhaling of patroon.

Trees akoestische berkenpanelen

Vergeet niet de Trees te 'pimpen' met vogelhuisjes, vogels en andere woudbewoners.

  • 
Houten frame van 100% FSC-hout.
  • Geweldige akoestische prestatie - AW-waarde 1,2.
  • Akoestisch materiaal van gerecyclede frisdrank flessen.
  • Formaldehyde-arm hout.
  • Geen herhaling en altijd een uniek patroon.
  • Trees zijn Circulair aan te bieden.

 

Frisdrank flessen

De Akoestiekfabriek staat voor het duurzaam gebruik van de middelen die wij als samenleving hebben. Daarom gebruiken we gerecyclede frisdrankflessen als akoestisch materiaal voor de nieuwe vorm.

Frisdrank flessen zijn gemaakt van polyethyleentereftalaat, oftewel PET. Vandaar de naam PET-fles. Om PET te recyclen wordt het vermalen en verhit tot korrels. Deze korrels, granulaat genoemd, worden vervolgens onder hitte en grote druk in een mal gespoten tot een nieuwe vorm.

Gerecyclede PET-flessen voor 100% eco friendly materiaal

Vertel anderen hier over

Interesse gekregen?

Neem contact op

Techniek afdeling

Om het effect van slechte akoestiek tegen te gaan absorbeert ons product geluidsgolven. En dan met name de geluidsgolven van spraak die tussen de 100 Hz en 3000 Hz liggen (zie grafiek). In de grafiek zie je ook de absorptiewaarde van tapijt. Tapijt en ook gordijnen geven de ruimte een warmere klankkleur omdat zij enkel hoge frequenties absorberen. Een warmere klankkleur geeft een ronder geluid, maar helpt niet bij het aanpakken van vermoeidheid en ziekte.

Omdat wij juist de spraakfrequenties aanpakken levert dat ons product de hoogst mogelijke Absorptie Waarde (AW) op van 1,2.

Grafiek van de absorptie waarde van onze Trees akoestische berkenpanelen

 

Afmetingen
Hoogte x Breedte 2800 x 1200 mm
Dikte
Dikte paneel 60 mm
Certificatie
100% FCS Formaldehyde arm
Akoestiek met een groen hart
172